Dårlige nyheter for Storm Real Estate

Mister hovedleietakeren sin i Russland

Børs

Eiendomsselskapet, Storm Real Estate ASA, opplyser i en melding torsdag at de har mottatt oppsigelse fra hovedleietakeren sin i Gasfield-bygget i Moskva.Leietakeren, LLC Gazprom Tsentrremont, har okkupert ca. 80 prosent av det totale utleibare arealet i bygningen og har anmodet om å være ute av bygningen ved utgangen av første kvartal 2017.Selskapet sier i meldingen at de jobber aktivt med å finne nye leietakere til bygget, og føler seg trygge på teamet i Russland skal få det til ettersom Moskva-markedet skal være i bevegelse igjen.Gasfield-bygningen er Storm Real Estate sin eneste gjenværende eiendel i Russland etter at de solgte seg ut av en kontorbygning i St. Petersburg i desember i fjor. 

storm real estate
russland
moskva
Nyheter
Børs