- Dette er en gjensidig avtale

Informasjonsdirektør Halvor Molland i Hydro sier avgangen til Alberto Fabrini kommer etter gjensidig enighet.

Tirsdag morgen gikk det frem at konserndirektør for Bauksitt & Alumina, Alberto Fabrini, fratrer sin stilling i Norsk Hydro umiddelbart.Informasjonsdirektør Halvor Molland i Hydro sier ifølge TDN Finans at avgangen til Fabrini kommer etter gjensidig enighet.- Han har gjort en god jobb i Bauksitt & Alumina, og vi er kommet til en gjensidig avtale hvor han forlater Hydro, sier Molland til nyhetsbyrået.- Men hva skyldes dette?- På dette nivået er det naturlig at det har vært en dialog og det var en prosess som førte til at han gikk av, svarer Molland til TDN finans.- Hvorfor går han av øyeblikkelig?- Det er en avtale mellom Fabrini og Hydro, som han uttrykker han er fornøyd med, sier Molland.- Fikk han sparken?- Dette er en gjensidig avtale, sier han til nyhetsbyrået.Jakter erstatterEivind Kallevik er foreløpig utnevnt til konstituert konserndirektør, og prosessen med å finne en permanent etterfølger har ifølge meldingen fra Hydro startet.Kallevik vil samtidig også fortsette i stillingen som konserndirektør for økonomi og finans (CFO).