Finanssektoren drev Wall Street

De amerikanske børsene endte fredagen svakt opp.

Børs

Ved børsslutt fredag var Dow Jones opp 0,2 prosent til 18.138, mens S&P 500 stod uforandret på 2.133.Teknologitunge Nasdaq endte også uendret på 5.214.Det ble omsatt nesten 30 prosent mindre enn 20-dagerssnittet på NYSE og ca. 15 prosent færre aksjer enn 20-dagerssnittet på Nasdaq.De siste dagenes rapporturo ble noe dempet etter at JP Morgan, Citigroup og Wells Fargo la frem bedre kvartalstall enn ventet fredag.Oppgangen for de nevnte aksjene avtok imidlertid i løpet av dagen, likevel ble finanssektoren den som presterte best i S&P 500-indeksen.Blant taperne finner vi Hewlett-Packard, HP, som falt 1,0 prosent og Twitter som endte ned 5 prosent.Sistenevnte raste etter at toppsjefen i Salesforce uttalte i et intervju med Financial Times at "selskapet ikke passer dem av flere grunner"Salesforce steg 5 prosent.

dow jones
nasdaq
s&p 500
wall street
Nyheter
Børs