Hermanrud: Denne aksjen har bunnet ut

Peter Hermanrud anbefaler nå kjøp av Norsk Hydro.

Swedbanks aksjestrateg Peter Hermanrud er overbevist om at det nå er på tide å starte bunnfiske i oljeservice. Han mener imidlertid at det også er andre aksjer som har bunnet ut på Oslo Børs, skriver Dagens Næringsliv.Han mener nå at aluminiumsselskapet Norsk Hydro og eiendomsaksjer er klare kjøp.Peter Hermanrud var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar den 11. oktober. Da anbefalte han blant annet rigg og aluminium- Aluminium, kontorbygg og olje har bunnet ut i kapasitetsutnyttelse. Seismikk og bulk bunner ut nå, mens rigg bunner ut i midten av neste år og gjødsel i slutten av 2017, sier Hermanrud til avisen.Han påpeker at aluminiumsaksjer som Norsk Hydro er opp 40 prosent siden bunn, men mener at det fortsatt er mye oppside igjen.