Hvem har det sterkeste varemerket? Donald Trump eller Bernie Madoff?

Det er ingen tvil om at Donald Trumps kontroversielle valgkamp har fått oppmerksomhet over store deler av verden, og det er ikke nødvendigvis slik at all pr er god pr.Dollarmilliardær Mark Cuban er en av profilene som rykker ut mot Trump etter den siste tids påstander om seksuelle overgrep mot kvinner.- Alle Trumps hoteller og golfbaner er kjørt. Slutt. Nå har Bernie Madoff en sterkere merkevare, skrev Cuban nylig på Twitter, ifølge di.se.Svindleren Madoff soner som kjent en livstidsdom etter å ha stått bak en av de største svindlene i USAs historie.Michael D'Antonio, som har skrevet to bøker om Donald Trump, er heller ikke videre imponert over hvordan presidentkandidatens rykte har utviklet seg den siste tiden.- Jeg har hørt at hans merkevare har rast nedover i løpet av de siste to ukene. Nå oppfattes han faktisk som kjedelig, ikke av eliten, men av middelklassen, sier D’Antonio til CNN.