pinKey er et tynt plastkort i smartkortformat med IDEX’ fingeravtrykksensor integrert. Foto: IDEX

IDEX vinner kinesisk kontrakt

Kinesisk mobilkunde har valgt Cardinal-sensoren til IDEX for integrering inn i en ny mobiltelefon. Det melder selskapet i en pressemelding mandag morgen. «Jeg er veldig fornøyd med at IDEX har sikret seg en viktig designseier i Kina. Kunden er en kinesisk leverandør med et betydelig volum av mobilleveranser. Denne designseieren er et resultat av at vi har beveget oss til en direkte salgsmodell med en sterk drive inn i det kinesiske markedet og momentet fra våre forrige design-seiere», sier senior visepresident for globalt salg, Yang Chiah Yee i pressemeldingen.Mobiltelefonen ventes å være i masseproduksjon i første halvår 2017.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også