- Jeg er mer og mer bekymret for aksjemarkedet

Milliardær og investor Carl Icahn sier han er forsiktig med langsiktige aksjeinvesteringer. 

Investor Carl Icahn. Foto: AP/Mark Lennihan

Milliardær og investor Carl Icahn sa til CNBC mandag at han er «mer og mer» bekymret for aksjemarkedet, ifølge nettstedet, Icahn pekte blant annet på at flere S&P 500-selskaper er overvurdert med tanke på risikoen i fremvoksende markeder.Icahn, som sitter som styreleder i Icahn Enterprises, sa at han var forsiktig med å gjøre langsiktige aksjeinvesteringer, men at det på kort sikt fortsatt var muligheter.Vlant enkeltaksjer trakk investoren frem kosttilskuddselskapet, Herbalife, som han mente både var underpriser, hadde en god forretningsmodell som sysselsetter mange mennesker. Icahns selskap er største aksjonær i selskapet, og det er ingen hemmelighet om at Icahn og hedgefond-milliardær Bill Ackman lenge har kjempet om den kontrollerende posten i selskapet.Ifølge CNBC kom Icahn også inn på at han fortsatt mener at Federal Reserve skaper et «falskt marked» ved ikke å heve renten, og gjentok at renten må opp.Før han gjentok at man som investor i dagens marked, må være en smart investor:- Det er noen selskaper som har unike kvaliteter, som kanskje ikke er synlige....som du kjøper. Men noen ganger tar det år å få øye på dem, sa Icahn