Kjøp, kjøp og kjøp

Investtech trekker frem tre aksjer som kan stige i verdi.

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Aker Solutions, American Shipping Company og DNB.- Aker Solutions ligger i en stigende trend på mellomlang sikt. Dette signaliserer økt optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 38 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 38 kroner ved reaksjoner tilbake. Det er lite motstand over dagens nivå. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- American Shipping Company ASA har brutt opp gjennom taket i en kortsiktig, stigende trendkanal og har samtidig brutt motstanden ved ca. 27 kroner fra i vinter. Aksjen er overkjøpt på RSI og har positiv volumbalanse. Dette indikerer stor kjøpsvilje og optimisme blant investorene, noe som styrker aksjen på kort sikt. Bruddet opp gjennom motstandsnivået ved ca. 27 kroner åpner for videre oppgang også på lengre sikt. Det er lite motstand før ved ca. 39 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- DNB ASA sluttet opp 3,5 prosent til 109 kroner. Aksjen brøt med det årstoppen fra 30. mai og satte ny årsbeste. Den langsiktige, fallende trenden er brutt og aksjen viser en positiv utvikling på kort sikt. Volumbalansen er positiv og bruddet på motstanden ved 108 kroner skjer på høyt volum. Dette indikerer at det er stor overvekt av kjøpere, noe som styrker aksjen på kort sikt. Ved eventuelle reaksjoner tilbake ligger det nå støtte ved 108 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.