Norwegian kan komme til å få tillatelse til å fly til USA på irsk lisenes i «lame duck»- perioden, perioden mellom presidentvalg og tiltredelse som president, skriver TDN Finans.- Jeg har sluttet å spekulere i når Norwegian vil få tillatelse til å fly til USA på irsk lisens. Men alle tror at det vil ryddes opp i «Lame duck»-perioden», sier konsernsjef i Norwegian Air Shuttle, Bjørn Kjos, til nyhetsbyrået.Han legger til at alternativet til amerikanske myndigheter, er å vente på en voldgiftsdom «som de er nødt til å tape».- Før eller siden vil vi få tiltalelse, eller så må amerikanske myndigheter bryte alle forbinder med Europa, sier Kjos.- Det har blitt avgitt tre forskjellige betenkninger fra amerikanske departementer og alle er i vår favør. Det er ikke noe tvil om hva resultatet blir. Vi trenger ikke engang å møte opp i retten, bare legge frem de tre betenkingene, fortsetter Norwegian-sjefen, ifølge TDN Finans.