Kjos ser mot nytt sør-amerikansk land

Flyselskapet Norwegian vurderer å starte billigruter til Argentina.

Ivan Kverme
Børs

Norwegian-sjef Bjørn Kjos har i helgen møtt samferdselsministeren og turistministeren i Argentina, skriver E24 . I et intervju med nettstedet Bloomberg røper han at Norwegian kan komme til å starte flyginger fra Buenos Aires til Oslo, London og Paris i løpet av det neste året.Kjos sier også at innenlandsflyginger til landets nest største by Cordoba kan være en mulighet, og han har snakket med myndighetene i Chiles hovedstad Santiago om mulige ruter.Norwegian vil ikke kommentere detaljer overfor E24. Selskapet skriver i epost til nettavisen at ingen beslutninger er tatt ennå, men at Sør-Amerika er ett av de markedene selskapet ser på. (©NTB)

Norwegian
bjørn kjos
argentina
sør-amerika
Nyheter
Industri
Børs