Legger en halv milliard på bordet

Olympic Shipping melder at lokale investorer skal være villig til å investere 500 millioner som en del av refinansieringen.

Børs

I en melding gjengitt av TDN Finans, opplyser selskapet at restruktureringsprossesen fortsetter, og at et konsortium av lokale investorer skal være villige til å investere i virksomheten av Olympic-selskaper.Dersom finansieringssamtalene ender vellykket og investorene får styregodkjenning, i tillegg til at andre vilkår må oppfylles, skal konsortiet være villig til å investere 500 millioner kroner, hvorav 400 millioner er ny likviditet.Det opplyses også at eksisterende aksjonærer vil bli invitert til å delta i aksjeemisjonen på like betingelser. Stig Remøy er en av investorene i konsortiet, ifølge meldingen fra selskapet. 

restrukturering
olympic shipping
stig remøy
investor
Nyheter
Børs