Norwegian Air Shuttle setter ifølge bransjenettstedet Check-in samtlige Las Vegas-ruter på pause fra mars 2017, skriver TDN Finans.Ifølge Norwegian er det ikke synkende billettsalg som er grunnen til at rutene nå stenger.- Våre slot-tider (takeoff og landing slots) i Las Vegas skaper noen operasjonelle utfordringer for oss i sommerperioden på grunn av den ekstreme varmen, sier informasjonssjef Daniel Kirchhoff i Norwegian.
Inn i vinterprogrammet- Velkommen om bord
- Norwegian skal fly til Las Vegas fra flere europeisk byer både i årets og neste års vinterprogram; november - mars.  I årets sommerprogram har Norwegian hatt ruter mellom Stockholm og Las Vegas og København og Las Vegas, men har besluttet at rutene fremover skal tilbys i vinterprogrammet, forklarer kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, til Hegnar.no.Bakgrunnen for justeringen er ifølge kommunikasjonssjefen at selskapet må redusere vekten og dermed antall passasjerer for å kunne lette fra Las Vegas når temperaturen er på godt over 40 grader.- Det ønsker vi ikke å gjøre, sier Sandaker-Nielsen.31. oktober går første flygning fra London til Las Vegas og 1. november går første flygning fra Oslo til Las Vegas.- Vi er godt fornøyd med responsen på Las Vegas-rutene og ser fram til å ønske nye reisende velkommen om bord, sier Sandaker-Nielsen til Hegnar.no.