Nytt seismikkselskap rigget for fortsatt dårlige tider

– Vi har rigget selskapet til å tåle at denne nedturen kan vare en stund, sier Dag Rasmussen om det nye seismikkselskapet.

Daglig leder Dag Rasmussen i det familieeide selskapet Rasmussengruppen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
Børs

Torsdag ble det kjent at Rasmussengruppen og GC Rieber Shipping satser en halv milliard kroner på seismikk gjennom dannelsen av Shearwater Geoservices,- Det er jo ingen tvil om at det har vært og er tøffe tider. Vi føler imidlertid at dette er et gunstig tidspunkt å komme inn. På et eller annet tidspunkt vil jo oljenæringen hente seg inn igjen, og da er seismikk et av nisjemarkedene som vil bevege seg først, sier Dag Rasmussen til DN.Han forventer ikke noen avkastning av betydning med det første.– Vi har rigget selskapet til å tåle at denne nedturen kan vare en stund, og er innstilt på at det kan ta litt tid og koste litt penger før vi ser avkastning, sier han.Konsernsjef Irene Waage Basili i GC Rieber, midlertidig konsernsjef i Shearwater, sier til avisen at de kan tåle det dårlige markedet i to og et halvt til tre år.

rasmussengruppen
shearwater
gc rieber shipping
seismikk
Nyheter
Børs