Pang, så hoppet aksjen over 17 prosent

Tirsdag peker pilen opp.

aksje kvinner analytiker megler.jpg

Fire minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 1,03 prosent og står i 5.253,28 poeng, mens Dow Jones står i 18.208,92 poeng etter en oppgang på 0,68 prosent.NetflixNetflix har overrasket Wall Street med positive nyheter, noe som sender aksjen opp 17,48 prosent til 117,25 dollar i tirsdagens førhandel. I løpet av 3. kvartal 2016 fikk selskapet 3,6 millioner nye kunder.KonsumprisenAmerikanske myndigheter melder at konsumprisene steg 0,3 prosent fra august til september. Det var som ventet.På årsbasis var økningen på 1,5 prosent, også som ventet.Eksklusive mat og energi steg prisene 0,1 prosent. Her var forventningen 0,2 prosent. På årsbasis steg prisene ex mat og energi med 2,2 prosent.OljeOljeprisen klatrer. Brent-olje med oktober-levering stiger 0,7 prosent til 51,85 kroner. Ifølge Reuters mener flere eksperter markedet kan være nærmere en balanse enn antatt. Finansielle aktører øker sine posisjoner for stigende priser.Oljekonsulent Jarand Rystad gjentar sine forventninger til høyere priser og spår at prisen vil være 100 dollar per fat i juli 2020.