Pareto høyner til kjøp i PGS

Meglerhus ser attraktive verdsettelser i seismikk.

Brian Cliff Olguin; Brian Cliff Olguin
Børs

PGS har fått en pangåpning på børsen etter dagens positive resultatvarsel.Aksjen spretter opp hele 19,0 prosent til 26,71 kroner.Selskapet regner med å legge frem et EBITDA-resultat på rundt 110 millioner dollar i 3. kvartal, samt inntekter på rundt 220 millioner dollar.Multiklient-salget er hovedårsaken til den sterke utviklingen.Pareto Securities reagerer med å oppgradere PGS fra hold til kjøp, mens kursmålet høynes fra 28 til 32 kroner, går det ifølge TDN Finans frem av en oppdatering.Meglerhuset ser dermed en oppside på rundt 20 prosent fra dagens nivåer.Spectrum jekkes ifølge nyhetsbyrået også opp fra hold til kjøp. Kursmålet løftes fra 31 til 34 kroner.

seismikk
pgs
resultatvarsel
spectrum
pareto
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse