Peter Warren: Avkastningen kan være på 300 prosent

På en måned.

Peter Warren. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Mens de fleste følger debatten med vantro og frykt for en eventuell Trump seier, har raske hoder funnet ut hvordan de kan tjene penger på galskapen. Det slår Peter Warren fast på sin blogg.- Siden Trumps uttalelser om å bygge en mur langs grensen mellom USA og Mexico svekket den mexikanske valutaen, er det også logisk at et fall for Trump på meningsmålingene ville medføre det motsatte. Følgelig er nye avsløringer brukt til å kjøpe meksikanske peso og selge US dollar, skriver Warren.De som synes valutamarkedet er for vanskelig å operere kan ta posisjoner på valgresultatet direkte. Også her endrer markedet seg i takt med uttalelser og debatter.Før den siste valgdebatten ville man ifølge Warren fått 33 prosent avkastning på innsatsen dersom man satset på Hillary Clinton og hun vinner. Etter debatten var oddsene for en HRC-seier økt og utbetalingen derfor sunket. Per i går var denne på 20 prosent.- Nedsiden i veddemålet er at Trump vinner og man taper innsatsen. Skulle det skje kan et veddemål på at Trump vinner være en hedge. Med de oddsene han har i øyeblikket vil man få 300 prosent avkastning ved en slik tragedie. Man trenger med andre ord kun å satse 1/3 av kostnaden av handlelisten under dersom så skjer, avslutter Warren.Svaret får vi om fire uker.

peter warren
donald trump
Nyheter
Børs