PGS løftet portefølje - Axactor inn

Finansavisens innsideportefølje revansjerer seg.

Brian Cliff Olguin; Brian Cliff Olguin
Børs

Innsideporteføljen steg friske 6,7 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 2,0 prosent.Innsiden slo dermed tilbake etter noen svake uker.Porteføljen er nå opp 6,3 prosent hittil i 2016, mens børsen har steget 3,4 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.PGS med kraftig byksHøyere oljepris og risikovilje slo særlig heldig ut for PGS, som spratt opp 18,1 prosent.Frontline revansjerte seg etter smellen uken før, og bidro med en oppgang på 8,4 prosent.Storebrand og Yara steg hhv. 6,4 og 3,0 prosent, mens Entra trakk ned med 2,6 prosent.Axactor inn, Yara utAxactor kommer inn i porteføljen etter at toppsjef Endre Rangnes sammen med nærstående har kjøpt aksjer for åtte millioner kroner.Avisen minner om at en del oppside alt er tatt ut, da deres inngangskurs (2,83) ligger godt over den Rangnes kom inn på (2,51 kroner)Ut forsvinner Yara, som har falt 5,0 prosent siden aksjen ble tatt inn 19. august.

axactor
endre rangnes
innsidekjøp
pgs
frontline
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom