Pleym Ulvness selger alt i onsdagens vanvittige kursrakett

Når kursen går 400 prosent er det en god salgsmulighet.

Jørgen Pleym Ulvness - Finansavisen

Onsdag steg Agasti-aksjen hele 400 prosent på nyheten om at Øystein Tvenge har sikret seg en tredjedel av selskapet. Tvenge fikk dermed en gevinst på 21 millioner kroner på en en innsats på 3,3 milliarder kroner.Coldevin Invest AS, et selskap kontrollert av Jørgen Pleym Ulvness, administrerende direktør i Obligo Holding AS og primærinnsider i Agasti Holding ASA, benyttet den ekstreme oppgangen til å selge. Han kvittet seg med alle sine 6.963.538 aksjer i Agasti Holding ASA til kurs 0,2508 kroner per aksje. Lokenmoen Invest AS, et selskap kontrollert av Svein Erik Lilleland, Head of Corporate Finance i Obligo Investment Management AS og primærinnsider i Agasti Holding ASA, solgte 1.822.917 aksjer i Agasti Holding ASA til kurs 0,2878 kroner per aksje. Etter kjøpet eier og kontrollerer Lilleland 509.178 aksjer i Agasti Holding ASA.