Remøy samler 400-500 mill. - får ikke hjelp fra storebror

Stig Remøy og andre investorer vil bla opp for å redde krise­rammede Olympic Ship. Men noen hjelp fra sin storebror Åge Remøy får Stig Remøy ikke.

Foto: Finansavisen
Børs

Stig Remøy sliter tungt med sitt offshorerederi Olympic Ship, skriver DN som viser til at selskapet er avhengig av å få til en restrukturering av gjelden for å overleve. Noe endelig løsning med kreditorene er ikke kommet på bordet, men nå skal Stig Remøy ha fått med seg en gruppe investorer som sier seg villig til å investere mellom 400 og 500 millioner kroner. Det kommer frem i en melding fra selskapet fredag, skriver avisen.Ifølge DN er investorene knyttet til den maritime klyngen på Sunnmøre og deres egenkapitalinnskudd er avhengig av en vellykket restrukturering av gjelden. Hvem disse investorene er, foruten Remøy selv, er ukjent og finansdirektør John Arne Winsnes kan ikke si hvem investorene er.– Vi har ikke noen løsning med hverken banker eller obligasjonseiere. «Stand still»-avtalen løper ut i dag, sier han til avisen.Åge Remøy, som er Stig Remøys storebror, har nylig samlet et knippe investorer som skal investere i skadeskutte rederier. Hans gruppering er neppe involvert i Olympic-grupperingen, skriver DN.– Jeg har ikke noen kommentar til det de driver og styrer med. Jeg har ikke fått med meg dette. Jeg har ingen kommentar over hodet, sier Remøy, som sier han er helt ukjent med nyheten fra Olympic.

stig remøy
åge remøy
olympic ship
Nyheter
Børs