Resultathopp for Kværner

Kværner melder om resultatbedring i 3. kvartal.

kværner

Kværner melder om et resultat etter skatt på 265 millioner kroner i 3. kvartal 2016, mot 74 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet fra videreført virksomhet ble 119 millioner kroner, opp fra 95 millioner kroner i fjor.Resultat per aksje fra videreført virksomhet ble 0,45 kroner, mot 0,35 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 162 millioner kroner, sammenlignet med 232 millioner kroner i fjor.Live webcast kl. 09:00 Driftsresultatet ble 198 millioner kroner, mot 164 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 1.975 millioner kroner, sammenlignet med 2.858 millioner kroner i 3. kvartal 2015.Kværner økte den justerte EBITDA-margin til 12,6 prosent i tredje kvartal, opp fra 5,2 prosent i samme periode i fjor og 5,7 prosent i forrige kvartal.- Marginen reflekterer forbedringene våre og evnen til å levere forutsigbart, noe som påvirket resultatene positivt gjennom å nå planlagte milepæler på flere prosjekter, sier konsernsjef i Kværner, Jan Arve Haugan.Vår markedsposisjon og finansielle plattform gir motstandskraft til å håndtere dagens krevende markedssyklus. Samtidig gjør det oss i stand til å vurdere strukturelle tiltak for å vokse og skape et enda mer robust Kværner, sier Haugan.Her er rapporten  og presentasjonen.