Ser DNO-aksjen opp 66 prosent

DNO-aksjen har en heftig oppside, mener meglerhus.

In this May 31, 2009 file photo, an employee works at Tawke oil fields in the semiautonomous Kurdish region in northern Iraq. Iraq's Kurds pushed the central government on Tuesday to recognize oil contracts they signed with international companies by insisting the self-ruled region will not resume exports until Baghdad recognizes the deals. (AP Photo/Hadi Mizban, File)
Børs

Onsdagens operasjonelle oppdatering fra DNO åpnet for tolkninger, mener DNB Markets. Selskapet har fullført fire nye produksjonsbrønner på Tawke-feltet og er tilført rundt 10 prosent i ytterligere produksjonskapasitet. Kostnadene på 20 millioner dollar ser ifølge DNB Markets ut til å ligge lavere enn ventet.«Gjenopptagelse av betalingene fra kurdiske myndigheter medfører at selskapet også opprettholder målsettingen om å løfte produksjonen fra 109 kboepd til 135 kboepd, men denne gang uten noen angivelse av tidspunktet for når de tar sikte på å innfri denne målsettingen. I utgangspunktet gjaldt målsetting innen utgangen av året, men tidligere uteblitte betalinger fra kurdiske myndigheter kombinert med nedetid på eksportrørledningen i august innebærer risiko for at dette nå vil kunne ta noe mer tid», skriver DNB Markets.Meglerhuset har en uendret kjøpsanbefaling på DNO med et kursmål på 14 kroner pr aksje. Kursen stengte i går på 8,41 kroner pr aksje. DNB Markets ser dermed en oppside på rundt 66 prosent.

dno
dnb markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse