Slik går børsene i Asia

Det er ikke de helt store utslagene på børsene i Asia.

Det er bare små utslag på de største børsene i Asia.Om lag en halv time før stengetid er Nikkei-indeksen i Japan opp 0,1 prosent.Hang Seng i Hong Kong faller derimot 0,2 prosent. Koreanske Kospi er uendret, mens Straits Times i Singapore stiger 0,2 prosent.KinaDet har kommet en rekke nøkkeltall fra Kina på morgenkvisten. Bruttonasjonalproduktet (BNP) i Kina viste en vekst på 6,7 prosent på årsbasis i tredje kvartal 2016, melder TDN Finans. Det var som ventet.Industriproduksjonen i Kina steg 6,1 prosent i september på årsbasis. Her var forventningen 6,4 prosent.Detaljomsetningen i landet steg som ventet 10,7 prosent i september (på årsbasis).Kinas investeringer i anleggsaktiva i urbane områder steg ifølge TDN Finans 8,2 prosent pr september. Også det var som ventet.Shanghai Composite-indeksen stiger 0,1 prosent