De amerikanske børsene holdt seg rundt nullstreken fredag.Ved børsslutt stod Dow Jones ned 0.1 prosent til 18.147. Den bredere S&P 500 var uforandret på 2.141. Mens teknologitunge Nasdaq endte opp 0,3 prosent til 5.258.- Jeg tror at denne kvartalssesongen kommer til å ta oss tilbake til positiv gevinstvekst. Men samtidig har vi sett en ganske stor oppgang i dollaren. Vi må følge med på dollaren og se hvordan den påvirker aksjemarkedet, sa Bill Northey, investeringssjef i US Bank i Montana, til Bloomberg News.Blant de store selskapene som la frem kvartalstall fredag endte General Electric ned 0,5 prosent, etter at selskapet guidet ned omsetningsprognosene for 2016.Den store vinneren ble Microsoft, som fikk bedre resultat og omsetning enn ventet, og steg 4 prosent til ny rekordnoteringTil og med Mc Donalds hadde vind i seilene og leverte bedre resultat og omsetning enn ventet. Aksjen steg tre prosent.