- Statoil er ikke lenger massivt overpriset

Et fornuftig veddemål, mener analytiker.

Flere meglerhus har ifølge Reuters sendt ut oppdateringer på aksjen før torsdagens kvartalstall, deriblant Arctic Securities med sin oppgradering fra hold til kjøp.Swedbank påpeker at konsensus nå har kommet så mye ned at selv relativt skuffende tall ikke vil gi for store utslag.- Ettersom aksjekursen har falt med rundt 13 kroner siden midten av juli, samtidig som den fundamentale situasjonen i oljemarkedet har bedret seg, er aksjen sannsynligvis ikke lenger massivt overpriset, skriver megerhuset.- Hvis vi aksepterer at hele sektoren er dyr, fremstår Statoil faktisk som et fornuftig veddemål, heter det ifølge nyhetsbyrået videre i oppdateringen.Statoil stiger mandag ettermiddag 0,2 prosent til 137,10 kroner på Oslo Børs.