Straffes knallhardt etter dagens tall

Børs

Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,23 prosent og står i 5.316,66 poeng, mens Dow Jones står i 18.280,90 poeng etter en nedgang på 0,26 prosent.AlcoaAlcoa er tradisjonen tro først ute med kvartalstall blant de store amerikanske selskapene.Giganten melder om et justert resultat på 0,32 dollar per aksje i 3. kvartal 2016, mot ventet 0,34 dollar. Året før var resultatet 0,21 dollar per aksje.Omsetningen beløp seg til 5,21 milliarder dollar, mot 5,57 milliarder dollar i fjor. Forventningen var på 5,33 milliarder dollar.Aksjen faller 6,95 prosent til 29,32 dollar i åpningsminuttene.OljeAnalysesjef for råvarer i SEB, Bjarne Schieldrop, registrerer at en OPEC-beslutning om å kutte oljeproduksjonen plutselig ser sannsynlig ut.- Saudi-Arabia har åpenbart vendt seg mot en «heller pris enn volum»-strategi, men anstrengelsene blir til slutt kanskje ingen stor suksess, skriver han i en oppdatering.Risikoen er ifølge analytikeren at OPEC risikerer å akselerere igangsettingen av skiferoljeproduksjon i USA lenge før svulmende lagre reduseres tilstrekkelig.

wall street
Nyheter
Børs