Streik avlyst: Norwegian-passasjerer har fått alternativ transport

De aller fleste av Norwegians passasjerer til og fra Hellas hadde allerede fått alternativ transport da streiken blant flygelederne ble avlyst søndag.

Børs

Derfor får avlysningen av den planlagte streiken små konsekvenser. De aller fleste av passasjerene på Norwegians flygninger til og fra Kreta, Korfu og Aten har fått informasjon om alternativ transport på strekningene, ifølge presseansvarlig Charlotte Holmbergh Jacobsson.– Vi har ikke så mange passasjerer igjen som blir berørt, i og med at vi varslet tidlig om den planlagte streiken, slik at de kunne ombooke, sier Jacobsson til NTB.Den eneste norske flygningen som ble rammet av streiken var søndagsruten til og fra Aten fra Oslo lufthavn. Begge flygningene ble avlyst.Trafikken til og fra Hellas til uka går som planlagt, opplyser Norwegian.Star Tour og Ving meldte allerede lørdag kveld at alle avganger til og fra landet vil gå som normalt. (©NTB)

Norwegian
hellas
flystreik
streik
Nyheter
Børs