Thin Film flytter til Silicon Valley

Når Thin flytter inn i Qualcomms gamle produksjonsfasiliteter vil de kunne produsere varer for opptil 680 millioner dollar årlig. Det tilsvarer drøyt 5,5 milliarder norske kroner. 

Foto: Thin Film
Børs

Thin Film Electronics har leid en produksjonsfasilitet som tidligere var eiet av Qualcomm. Dette fremgår av en børsmelding onsdag morgen. Produksjonsfasiliteten ligger i Silicon Valley, og Thinfilm vil flytte sitt amerikanske hovedkvarter til det amerikanske teknologi-mekkaet i løpet av 1. kvartal 2017. Følg Thin Films presentasjon av nyheten her live fra klokken 10:00:Thinfilm forteller videre i meldingen at produksjonskapasiteten vil øke til et volum på fem milliarder NFC OpenSense og NFC SpeedTap-tagger årlig. Dette tilsvarer ifølge selskapet årlige inntekter på inntil 680 millioner dollar. 

thin film electronics
Nyheter
Børs