To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,06 prosent og står i 5.240,53 poeng, mens Dow Jones står i 18.197,11 poeng etter en oppgang på 0,19 prosent.BoligbyggingBoligbyggingen i USA falt med 9,0 prosent på årsbasis til 1,05 millioner enheter. Det er den svakeste utviklingen siden mars 2015, melder Bloomberg. På forhånd var det ventet at antall igangsatte boliger ville øke til 1,18 millioner enheter. Boligbyggingen var ned 9,0 prosent også på månedsbasis, fra en revidert nedgang på 5,6 prosent i forrige måned. Det var ventet en oppgang på 2,9 prosent. Antall nye byggetillatelser kom inn bedre enn ventet. Årstakten var på 1,23 millioner enheter, mens det på forhånd var ventet en årstakt på 1,17 millioner nye byggetillatelser.Kina- Oppløftende BNP tall fra Kina i natt ga positive utslag på de asiatiske børsene onsdag. Det er naturlig å anta at den positive stemningen vil forplante seg til Europa. Veksttallene, eller BNP tallene, kom inn på 6,7 prosent fra år til år, godt hjulpet av økt statlig forbruk. Denne trenden tror vi kan fortsette i tiden som kommer, da kinesiske myndigheter har igangsatt en enorm plan for å øke innenlandsk aktivitet, slo Netfonds fast i onsdagens morgenrapport.