bygningsarbeider

Veidekke solgte boliger for 1,5 milliarder

Veidekke fortsetter solid boligsalg.

Veidekke solgte 317 boliger til en verdi av 1,5 milliarder kroner i 3. kvartal, hvorav Veidekkes andel er 900 millioner kroner, opplyses det i en melding.Ifølge selskapet er aktiviteten innen boligutvikling ved utgangen av 3. kvartal høy både i Norge og Sverige.- Det er gledelig at vi klarer å opprettholde et høyt salg av boliger i våre nøkkelmarkeder. I Sverige er det fremdeles høy aktivitet i Gøteborg og Stor-Stockholm, mens aktiviteten er høyest i Oslo og Trondheim i det norske markedet, sier konsernsjef Arne Giske i en kommentar.Antallet boliger i produksjon var ved kvartalsslutt 2.837, hvorav Veidekkes andel er 2.140. Tilsvarende tall i 3. kvartal 2015 var 2.289, hvorav Veidekkes andel var 1.684.Samlet salgsgrad for prosjekter under oppføring er på 91 prosent.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også