- Vi opplever en forventning om at bunnen er nådd

- Der er et gunstig tidspunkt å lansere et seismikkselskap, mener konsernsjef Irene Waage Basili i GC Rieber Shipping 

Irene Waage Basili. Foto: Finansavisen
Børs

GC Rieber Shipping er dagens store vinner på Oslo Børs med en oppgang på 11,4 prosent. Bakgrunnen for oppgangen er at rederiet lanserer et nytt seismikkselskap sammen med Rasmussengruppen; Shearwater.Konsernsjef Irene Waage Basili i GC Rieber Shipping sier ifølge TDN Finans at de har vært i kontakt med TGS-Nopec rundt opprettelsen av selskapet, men at det ikke er kommet noe kontret ut av samtalene ennå. - Det er en liten bransje og alle snakker med alle. Å leie ut flåten til andre seismikkselskap er en mulighet, men vi har ingenting konkret ennå, sa Basili på pressekonferansen.Basili mener det er et gunstig tidspunkt å lansere et seismikkselskap.- Det er et sentimentsskifte i markedet og vi opplever en forventning i markedet om at bunnen er nådd. Det ser man blant annet på aksjeutviklingen i seismikkselskaper den siste tiden, sier Basili til TDN Finans.

gc rieber shipping
shearwater
seismikk
Nyheter
Børs