Vraker kjøpsanbefaling og kutter kursmål på torsdagens rakett

Foto: Scanpix/AP

Norwegian ble torsdagens store vinner på Oslo Børs, etter å ha lagt frem tidenes beste kvartalsresultat. Flyselskapet nærmer seg én milliard kroner på bunnlinjen, og aksjen la på seg 5,2 prosent før den sluttet på 300,30 kroner.NedgradererAnalytikerne i DNB Markets nedgraderer nå sin anbefaling på Norwegian fra kjøp til hold. Ifølge TDN Finans velger de samtidig å kutte kursmålet fra 335 kroner til 305.«Norwegian resultat for tredje kvartal var bedre enn ventet, men høyere enn ventet kostnadsguiding for 2017 skuffer», skriver meglerhuset i en oppdatering.OppgradererIkke alle er like enige i den vurderingen. Tallknuserne i Handelsbanken Capital Markets velger å jekke opp sin anbefaling fra reduser til akkumuler.