Aksjen du bør kjøpe etter kinesisk nyttår

Arctic Securities opprettholder kjøpsanbefaling.

Børs

Arctic Securities opprettholder kjøpsanbefalingen på Golden Ocean, skriver TDN Finans. Kursmålet oppjusteres til 5 dollar fra 4,5 dollar.Meglerhuset fremhever ifølge nyhetsbyrået at de ikke har noe hastverk med å kjøpe aksjen før etter kinesisk nyttår.Da kommer oppturenTirsdag legger Golden Ocean frem kvartalsrapport, og selv om 3. kvartal ventes marginalt bedre enn første halvår 2016, vil ifølge meglerhuset den virkelige oppturen komme i 4. kvartal.«Vi har oppjustert våre estimater for fjerde kvartal i forkant av rapporten ettersom den nylige rateoppgangen betyr at ratene mest sannsynlig i snitt vil ligge over vårt tidligere estimat på 10.000 dollar pr dag. For 2017/2018 viser våre estimater en gradvis bedring, men likevel negativt resultat pr aksje i hele prognoseperioden», skriver meglerhuset.

aksjetips
aksjeanalyse
golden ocean
Nyheter
Børs