Anbefaler aksje - advarer mot risiko

Investtech advarer mot risiko i sine aksjetips.

Publisert 2. nov. 2016 kl. 11.01
Oppdatert 2. nov. 2016 klokken 11.03
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 259 ord
Foto: Scanpix

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Biotec Pharmacon og Austevoll Seafood mens Idex får en salgsanbefaling.Det advares mot risiko forbundet med å investere i Austevoll Seafood før vi vet hvordan kvartalstallene blir. De slippes i slutten av neste uke.- Biotec Pharmacon ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon for en måned siden. Denne har et kursmål på ca. 15,40 kroner. Aksjen har steget bra etter resultatfremleggelsen i forrige uke. Kursen har brutt den tidligere motstanden ved 12,90 kroner, noe som åpner for videre oppgang på kort sikt. Det ligger nå støtte ved 12,90 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Austevoll Seafood viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Aksjer i stigende trender på Oslo Børs steg i perioden 1996 til 2015 i snitt 2,3 prosentpoeng mer enn gjennomsnittlig børsutvikling på tre måneders sikt. Se detaljene i trendbibelen.no. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved 75 kroner, noe som åpner for videre oppgang også på kort sikt. RSI er overkjøpt og volumbalansen er positiv. Dette gir et positivt momentum som styrker aksjen på kort sikt. Austevoll presenterer tallene for Q3 10.november. Forsiktige investorer bør avvente hvordan markedet tar imot rapporten før de eventuelt handler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Idex ga salgssignal fra en rektangelformasjon i begynnelsen av oktober. Kursen har nå brutt både støtten ved 6,80 kroner og gulvet i den fallende trendkanalen. Dette indikerer en økende pessimisme blant investorene og videre nedgang signaliseres. Det er lite støtte under dagens nivå. Selskapet legger frem kvartalsrapporten 10. november. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.