Torsdag ble det kjent at obligasjonseieretil restrukturering.- Havila har ikke vært villige til å forhandle med oss. De har ikke lyttet til våre ønsker. De sier «take it or leave it», det er «my way or the highway». De kommer ikke med en balansert løsning. Derfor stemmer vi imot forslaget. De vet at forslaget deres forslag blir blokkert, sier Tom Henning Slethei, investor i Alto Holding og en av tre personer i det han selv opplyser er en adhoc-komité for obligasjonseiere i et av obligasjonslånene, til avisen.Han sier minst 38 prosent av långiverne stemmer til nå er imot Havilas forslag til restrukturering av selskapets gjeld.Slethei sendte torsdag ut tilbudet til obligasjonseierne der obligasjonseierne og noen banker overtar kontrollen over selskapet.- Selskapet får mindre i gjeld med vår løsning. Jeg tror det er bedre å ha oss som eiere enn å slå selskapet konkurs, sier Slethei til DN, og hevder ifølge avisen at en rekke større institusjonelle investorer og pensjonsfond støtter løsningen.