Ber om endringer fra obligasjonseierne

OceanTeam kaller inn til obligasjonseiermøte.

Børs

Oceanteam har tidligere meldt at selskapet har tunge finansielle utfordringer, der den nåværende kapitalstrukturen og –kostnaden er begrensende i et ellers utfordrende forretningsklima. Mandag har selskapet sendt ut et forslag til flere endringer for obligasjonen OTS02 PRO.Oceanteam håper at de foreslåtte endringene vil gi den nødvendige fleksibiliteten for å operere i en bransje der det generelt er tøffe kår om dagen.Det første av de fem punktene som foreslås er å utvide løpetiden med fem år, til oktober 2022. I tillegg ønsker selskapet å redusere renten til 1 prosent per år.Oceanteam ønsker også å stryke enkelte av kravene i forbindelse med JV-eiendeler og i forhold til noteringer.Obligasjonseiermøtet holdes 12. desember kl 13.00. OTS02 Pro, som ikke har vært omsatt siden juni, har egentlig forfall høsten 2017. Siste omsetningskurs for obligasjonen er 51,50. Detaljene i endringsforslaget som obligasjonseiermøtet skal ta stilling til kan du lese her

oceanteam
obligasjoner
Nyheter
Børs