- Britiske aksjer kan falle 80 prosent

Det tror en britisk hedgefondforvalter. 

Publisert 1. nov. 2016 kl. 18.09
Oppdatert 1. nov. 2016 klokken 18.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord

Hedgefondforvalteren Crispin Odey tror Storbritannia vil havne i resesjon i kjølvannet av folkeavstemmingen som ledet til Brexit. Det fremgår av et investorbrev som Bloomberg har fått tilgang til.Forvalteren som selv snakket varmt om at Storbritannia skulle forlate EU , tror en kraftig resesjon og økt inflasjon er uunngåelig."Det vil bli vanskelig for aksjemarkedet å heve seg over alt dette", skriver han i investorbrevet.Bloomberg skriver at selskapet hans, Odey Asset Management, sitter med shortposisjoner i flere selskaper, deriblant Tullow Oil.  Ifølge Bloomberg har han ikke tjent penger siden 2014 og hovedfondet hans er ned 43 prosent så langt i år.