BW Offshore skuffer

Underskuddet til BW Offshore vokste i 3. kvartal, og inntektene er nær halvert.

Foto: BW Offshore
Børs

BW Offshore melder om et resultat etter skatt på minus 11,2 millioner dollar i 3. kvartal 2016, mot minus 7,3 millioner dollar i samme periode året før.Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 4 millioner dollar.Resultat per aksje ble 0,00 dollar, mot minus 0,01 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 0,00 dollar per aksje.Resultatet før skatt ble minus 4,3 millioner dollar, sammenlignet med 7,0 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på 9,0 millioner dollar.Driftsresultatet ble 19,2 millioner dollar, mot 34,2 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 23,0 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 159,6 millioner dollar, sammenlignet med 308,70 millioner dollar i 3. kvartal 2015. Analytikernes forventninger var her på 176,0 millioner dollar.Ifølge TDN Finans venter BW Offshore fortsatt første olje fra Catcher-prosjektet i andre halvår 2017.Selskapet melder også at de vil gjøre en aksjespleis i forholdet 50 til én.Her er rapporten og presentasjonen.

bw offshore
Nyheter
Børs