- Vi håper jo at det skal bli færre aktører og mer disiplin, men kan ikke gjøre noe med det selv. Vi er ikke her for å delta i store fusjoner og sånt. Enkeltskip innenfor visse segmenter kan imidlertid være interessant, sier konsernsjef i Mons Aase til nyhetsbyrået TDN Finans. Aase kommenterer overfor nyhetsbyrået at 2017 blir et knallhardt år, men vil likevel ikke si om bunnen blir nådd. Magefølelsen hans er imidlertid at det nærmer seg. - Magefølelsen er at vi er nær bunnen. Det er i alle fall den følelsen man får når man er rundt i markedet og snakker med folk. Vi er jo tett på markedet i alle land. Men jeg har egentlig ikke peiling, sier han til nyhetsbyrået. Konsernsjefen tror at det er subsea-segmentet og markedet for ankerhåndteringskip som kommer til å snu først, og at plattformforsyningskipene vil slite lengst.På spørsmål om det er subsea-skip og ankerhåndteringskip som kan være aktuelt å kjøpe, svarer Aase:- Ja, det kan du si. Konsernsjefen understreker imidlertid overfor nyhetsbyrået at en oppbygging av flåten ikke er førsteprioritet for øyeblikket.-