Kampen om det kriserammede offshorerederiet Havila Shipping hardner til. Selskapets administrerende direktør Njål Sævikder han opplyser at selskapet trolig slås konkurs om ikke långiverne godtar forslaget til restrukturering av selskapet, skriver DN.– Jeg kan ikke forstå at selskapet ønsker konkurs foran den muligheten vi foreslår, å drive selskapet videre, sier investor Tom Henning Slethei i adhockomiteen, som tilbyr seg å slette gjelden i lånet mot å overta eierskapet i Havila.- Jeg kan ikke forstå at selskapet ønsker konkurs foran den muligheten vi foreslår, fortsetter han.Han mener at det å kalle konkurs for en beredskapsplan blir feil.- Det er ingen beredskapsplan for selskapet, men kun for hovedaksjonæren Sævik. Ved en konkurs kan han drive «cherryplukking», gå til bankene og hente ut de beste båtene fra selskapet, sier Slethei til DN.– Det er et skittent spill, sier Slethei, som sier at Sæviks forslag til gjeldsløsning vil bli blokkert av långiverne.