Han tapte 42 mrd. på Trump-seier

Mexicos rikeste tapte over 42 milliarder på at Donald Trump vant presidentvalget i USA.

Mexican billionaire Carlos Slim greets attendees before speaking about a new educational application during a news conference at the Museo Soumaya in Mexico City, Wednesday, June 15, 2016. The application, titled Aprende, is free and is currently in use. (AP Photo/Nick Wagner) Nick Wagner
Børs
Carlos Slim, Mexicos rikeste,, tilsvarende over 42 milliarder kroner da Donald Trump vant over Hillary Clinton i presidentvalget i USA, melder Bloomberg.com.Mexicos valuta, peso, falt 12 prosent mot dollaren da det ble klart at Trump stakk av med seieren, noe som ifølge nettstedet bidro til at Slim mistet 9,2 prosent av sin formue.Slim er å finne på en femteplass på Forbes' liste over verdens rikeste.