Hexagon går inn i Bangladesh

Startskuddet går for et langvarig samarbeid.

Hexagon Composites-datter Hexagon Ragasco har inngått en 4-årig rammeavtale med Beximco Group for salg av LPG-beholdere av kompositt til det raskt voksende Bangladesh-markedet, går det frem av en børsmelding onsdag.Partene tar sikte på et volum på 1,4 millioner beholdere over de fire årene. Første leveranse vil gå i 4. kvartal i år. Kontraktssummen for denne ene leveransen estimeres til 2,1 millioner dollar, eller rundt 17 millioner norske kroner.- Vi venter at denne avtalen er starten på et langsiktig samarbeid med Beximco Group, sier Hexagon Ragasco-sjef Skjalg S. Stavheim.Naturgass er en begrenset ressurs i Bangladesh, og regjeringen tar sikte på å reservere denne energikilden for industriell bruk og kraftproduksjon.Hele meldingen her.