Til tross for kraftig børsoppgang på Wall Street etter presidentvalget strever finansmannen og «senior vice president» i meglerhuset Cuttone & Co, Keith Bliss, med å få tilbake hvilepulsen, skriver Dagens Næringsliv.- Frykten for børskollaps var heldigvis sterkt overdrevet, men det er for tidlig å si noe om de langsiktige konsekvensene, sier han til avisen, og utelukker ikke at usikkerheten rundt Trumps økonomipolitikk kan skape ruskevær på Wall Street en god stund fremover.- Donald Trump er et «wild card», en finansiell joker. Det er fortsatt uklart hvilken finanspolitikk han vil føre. Trump har dessuten i valgkampen vist at han er veldig uforutsigbar, og markedet liker som kjent stabilitet, sier Bliss, som er bekymret for at statsgjelden kommer til å øke.Han påpeker imidlertid at det ikke nødvendigvis er sikkert at finansmarkedene blir skade­­lidende med Trump som president.- Det er viktig å huske hvor skeptiske folk var til Ronald Reagan da han ble innsatt. Han var en skuespiller og utenfor Washingtons gode selskap. I dag anses han av mange som den mest populære presidenten i moderne historie, sier Bliss til DN.