Hovedindeksen på Oslo Børs falt i dag 0,88 prosent før den sluttet på 640,28 poeng. Det ble omsatt aksjer for 4,1 milliarder kroner.I løpet av den siste uken har Oslo Børs klatret 1,62 prosent mens hovedindeksen er opp 4,92 prosent hittil i år.Olje/StatoilUsikkerhet rundt OPEC-møtet og de forespeilede kuttene bidrar til nedgang i oljeprisen. Et fat Nordsjøolje omsettes for 44,87 dollar, ned 2,12 prosent.Statoil endte fredagen på 136,60 kroner, ned 2,22 prosent.Songa OffshoreSonga Offshore fikk et resultat etter skatt på 65,0 millioner dollar i 3. kvartal 2016, mot minus 317,5 millioner dollar i samme periode i fjor, da store nedskrivninger tynget.De totale inntektene beløp seg til 228,9 millioner dollar, sammenlignet med 124,2 millioner dollar i 3. kvartal 2015.Songa leverte meget sterke tall dette kvartalet også, fastslår investeringsøkonom Tom Hauglund i Nordnet i en oppdatering.Den store spenningen knyttet til restruktureringen i Songa er, ifølge Haugland, gjeld som blir konvertert til aksjer, og spesielt hvor mange av disse aksjene som skal selges i markedet.Aksjen endte uforandret på 0,22 kroner.Hexagon CompositesEtter børsslutt torsdag ble det kjent at Flakk Investment, representert av styreleder Knut Trygve Flakk, og Hexagon Ragasco-sjef Skjalg Sylte Stavheim, hadde hyret inn DNB Markets for å utrede muligheten for salg av opptil 5,5 millioner aksjer i Hexagon Composites.Det representerer opptil 3,3 prosent av aksjer og stemmer i selskapet.Fredag ble det bekreftet at posten ble solgt for 27 kroner per aksje. Flakk Investment solgte 5,38 millioner aksjer, mens Stavheim kvittet seg med 120.000 aksjer.Torsdag klatret Hexagon-aksjen 4,83 prosent til 30,40 kroner etter en melding fra selskapet om 
inntreden i Chile
  • At myndighetene i Quebec godkjenner en ny hydrokarbon-lovgivning i prinsippet. Endelig godkjenning ventes innen utgangen av året.  
  • Sluttføring av ressursvurdering for skiferarealet i Jordan.
  • Fullført emisjon som ga et bruttoproveny på 4,75 millioner dollar.
. Fredag falt aksjen 9,87 prosent til 27,40 kroner.Questerre Energy CorporationQuesterre Energy Corporation fikk et nettoresultat på minus 1,01 millioner dollar i 3. kvartal 2016, mot et negativt resultat på 18,17 millioner dollar i samme periode i 2015.  Selskaper fremhever tre høydepunkter fra kvartalet: Fredag hoppet aksjen 11,85 prosent til 3,02 kroner.