Resultatsesongen nærmer seg slutten, men Höegh LNG er blant dem som gjenstår. Rederiet legger frem sine tall for 3. kvartal i morgen tidlig.- I denne forbindelse venter vi et nettoresultat på 3,6 millioner dollar, og ligger dermed like under konsensus på 3,8 millioner dollar. Lavere LNG-priser har gitt økende interesse for selskapets løsninger fra potensielle kunder i Sør-Amerika, Afrika, Midt-Østen og India, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.Men samtidig har nye aktører kommet til på tilbudssiden.- Både Golar LNG, BW LNG og Gaslog har trappet opp aktiviteten den siste tiden. Kontraktene er imidlertid komplekse, og etter vårt syn har Höegh LNG en konkurransefordel i lengre erfaring og det kundene oppfatter som kortere tidshorisont og lavere risiko når det gjelder gjennomføring, skriver meglerhuset videre.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Höegh LNG med kursmål 116 kroner.Höegh LNG er uendret på 87,50 kroner i onsdagens handel på Oslo Børs. Meglerhuset øyner dermed en oppside på 32-33 prosent fra dagens nivåer.