Opec flytter ifølge Bloomberg News - som viser til tre ikke-navngitte kilder - et møte med Russland og andre oljeproduserende land til 28. november, fra tidligere 26. november, skriver TDN Finans.Formålet med møtet er å komme til enighet om en koordinert plan for å stabilisere det globale oljemarkedet. På det forrige møtet 29. oktober var Brasil, Aserbajdsjan, Kazakhstan, Mexico og Oman tilstede, i tillegg til Russland.Ellers uttalte ifølge TDN Finans Saudi-Arabias energiminister Khalid Al-Falih etter et møte med sin algeriske motpart søndag at det er svært viktig at Opec kommer til enighet om innføringen av de foreslåtte kuttene i oljekartellets produksjon.Forslaget er at produksjonen begrenses til mellom 32,5 og 33,0 millioner fat pr dag.Ifølge Opec selv, produserte gruppen drøyt 33,6 millioner fat pr dag i oktober. Det internasjonale energibyrået (IEA) estimerer på sin side ifølge nyhetsbyrået at tallet var 33,8 millioner fat pr dag.