- Opec kan lande på Algerie-avtale

Irans oljeminister sier Opec kan nå en konklusjon om å kutte produksjonen til 32,5-33 millioner fat per dag.

Irans oljeminister, Bijan Namdar Zanganeh, sier ifølge Bloomberg News at Opec kan nå en konklusjon om å kutte produksjonen til 32,5-33 millioner fat per dag, som er Algerie-avtalen, skriver TDN Finans.Videre sier oljeministeren at dersom politiske vurderinger kommer med i bildet, så blir det vanskelig å ta en beslutning.- Oljeprodusenter som har økt produksjonene de seneste årene, mens Iran har vært underlagt sanksjoner, må ta en større andel av kuttene og akseptere mer ansvar, sier han, ifølge nyhetsbyrået.Oljeministeren legger til at Iran og Russlands president har snakket sammen på telefon om situasjonen i oljemarkedet, og blitt enige om «nødvendig samarbeid».


Les også