Meglerhuset Swedbank har oppgradert anbefaling på Norsk Hydro til kjøp fra nøytral.Kursmål oppjusteres fra 40 til 45 kroner per aksje, ifølge TDN Finans.Meglerhuset viser blant annet til strammere balanse i det globale aluminiumsmarkedet med en etterspørsel som ventes stige med fem prosent i år.- Dette er godt over ventet produksjonsvekst og vi venter at dette vil være tilfelle i 2017 også, heter det i oppdateringen fra Swedbank.Videre vises meglerhuset til at selv om produksjons- og eksportnivå i Kina forblir svært usikkert, har insentivene for eksport fra Kina blitt redusert. Samtidig har mer miljøbevissthet i Kina ledet til spekulasjoner om nedstenging av aluminiumsverk.- Hvis farten i kinesisk eksport øker vil det trolig være på høyere priser enn sett nylig, skriver meglerhuset.Ifølge TDn Finans venter Swedbank at konsensusestimatet for Hydros resultat pr aksje på 1,90 kroner på ettårs sikt trolig vil oppjusteres.