Reitan svir av en milliard på gammel drøm

Børs

Som 14-åring drømte Odd Reitan om å bli så rik at han kunne kjøpe Britannia hotell i Trondheim. Som vi skrev i oktober brenner han nå av hundrevis av millioner på totalrenovering av «Trondheims hvite svane».- Jeg vokste opp i en nøktern familie, men vi var flinke til å markere spesielle hendelser. Og da skulle vi spise i Palmehaven (hotellrestauranten, journ.anm.). Og mine foreldre skulle danse. Jeg hadde jo et mål om å lykkes her i livet. Og jeg sa til meg selv at dersom jeg en gang skulle bli rik, da skulle jeg ta den helt ut og kjøpe Britannia. Det ville være det optimale. Prikken over i-en,forteller han til, skriver Dagens Næringsliv i dag, halvannen måned senere.I fjor høst kjøpte Reitangruppen hele Britannia hotell, etter først å ha eid det sammen med Olav Thon. Nå totalrenoveres det, og målet er å bli på nivå med The leading hotels of the world.- Vi havner nok ikke så langt unna milliarden med inventar, sier Reitan.- Jeg søler ikke med så mye penger ellers. Nå får sølet pågå en stund her, så får vi si stopp. Jeg bruker det jeg kaller hjertekapitalen min her. Og forrentingen av hjertekapital, det er glede. Så utover den jåledelen av dette, bør det være mulig å lage et system som går rundt også økonomisk, sier kolonialmajoren til DN.

odd reitan
reitangruppen
britannia hotel
Nyheter
Børs