Skandiabanken fikk et resultat etter skatt på 154,1 millioner kroner i 3. kvartal 2016, mot 79,7 millioner kroner i 3. kvartal 2015.Resultat før skatt var 203,8 millioner kroner, mot 109,2 millioner i samme kvartal i fjor.Resultat før tap var 215,1 millioner kroner, mot 117,0 millioner i fjorårets 2. kvartal.Netto renteinntekter gikk fra 242,4 til 299,9 millioner kroner. - Vi har levert nok et solid kvartal, med økt lønnsomhet og kundevekst. Samtidig har vi opprettholdt konkurransedyktige priser. Vi er også stolte over å bli kåret til vinner av EPSIs årlige kundetilfredshetsmåling. Dette viser at vi fremdeles har de mest fornøyde bankkundene i Norge og er et bevis på at innsatsen våre ansatte legger ned hver dag gir oss fornøyde kunder og støtter oppunder veksten vår, sier Magnar Øyhovden, daglig leder av Skandiabanken ASA.og  her.