Solid resultathopp for Veidekke

Veidekke tjente over 400 millioner kroner i 3. kvartal.

Arne Giske. Foto: Veidekke.
Børs

Veidekke melder om et resultat etter skatt på 419 millioner kroner i 3. kvartal 2016, mot 241 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 3,1 kroner, mot 1,8 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 499 millioner kroner, sammenlignet med 302 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 500 millioner kroner, mot 294 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 7.045 millioner kroner, sammenlignet med 5.548 millioner kroner i 3. kvartal 2015.- Omsetningsveksten i kvartalet kommer i all hovedsak fra entreprenørvirksomhetene og er en effekt av den solide ordreinngangen gjennom de siste to årene. Resultatfremgangen kan tilskrives styrkede posisjoner ientreprenørvirksomhetene, men også økt boligproduksjon, sier konsernsjef Arne Giske.Her er rapporten

veidekke
Nyheter
Børs